Direktlänk till inlägg 5 maj 2006

Njutningar on the Road

Av Glen Åkesson - 5 maj 2006 17:05

Bäste läsare.Vad är bättre än känslan av att vintern är över? Inte mycket. Sitter här(hemma) och testar e-postbloggning. Strålande ide. Utanför skiner solen påett vårvarmt Uppsala och man känner sig riktigt glad.Idag var jag nere och hälsade på mina föräldrar (hela familjen faktiskt). Dejobbar inom konditoribranschen och det slog mig att man skulle skriva nåt omchoklad som brorsan är expert på. Det är ju ett ämne som intresserar många.Precis som kaffe. Dock glömde jag kameran hemma så det blev inget idag...Men det kommer, jag lovar.Imorrn är det bröllop i Stockholm. Hoppas vädret håller i sig. Jag tänkte omjag skulle förbereda ett tal, men det får bli spontant i så fall.Ha d.Glen

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Glen Åkesson - 30 maj 2006 17:17

Bäste läsare... Igår gjorde jag av med en rasande mängd kaffe och mjölk. Jag skulle så gärna vilja få till det som killen i [url=http://brandautopsy.typepad.com/brandautopsy/2006/04/the_art_of_espr.html]filmen[/url]. Ha d Glen...

Av Glen Åkesson - 23 maj 2006 16:01

Tjenare. Vilken dag! Min kompis Johnny kom på besök och accepterade erbjudandet om en mocka (se nedan) och jag fick för första gången till lite "latteart" i min kopp. Jag är medveten om att den inte är världens snyggaste, men för första gången!!!...

Av Glen Åkesson - 22 maj 2006 10:08

Ett måste för alla livsnjutare, även om den handlar mest om kaffe! Kolla in Barista Dans blogg där han skriver om espresso, latteart och annat. [url=http://www.stenqvist.kreativiteket.se/blogg/]Läs mer här...[/url] Ha d. Glen ...

Av Glen Åkesson - 22 maj 2006 09:57

Tjenare alla glada. Satt och surfade på [url=http://www.riktigtkaffe.se]riktigtkaffe.se[/url] och såg att de ska anordna ett kaffeseminarium i Göteborg. Kul ide av Cheffalo tycker jag. Hoppas det går att fixa till i Stockholm också. Det är någ...

Av Glen Åkesson - 21 maj 2006 16:36

Det är så gott! Trodde aldrig att kaffe med choklad kunde bli så här gott, men med en schysst espresso som bas kan det uppenbarligen inte bli fel. 6 cl (65-70 grader) Drickchoklad - Lite starkare blandad enligt min smak, ej kokad... 6 cl espress...

Ovido - Quiz & Flashcards