Direktlänk till inlägg 3 maj 2006
Den här gången ska det handla om hur man tar tillvara på livets godsaker samt vilka företeelser i livet som jag har haft stor glädje av. Generellt handlar det om idrott, mat, resor och annat.Segling är ett helt nytt intresse för mig och min sambo. Tillsammans har vi en liten birdie 24 som vi seglar med i Stockholms skärgård. I mina ögon är vår Birdie en fantastisk skapelse; 24 fot lång, låg i ruffen, men rymmer ändå en toalett med tank, vattentank, och snart ska det nog bli landström på den tror jag. Men det får vi se. Förra året seglade vi ungefär 600 distans, ganska ansenlig sträcka faktiskt. Hetsig som jag är gillar jag nya ställen varje kväll... Som alltid när man arbetar mycket tycker man att man har för lite tid till sina favoritintressen, men det har ju löst sig med besked! Jag har blivit uppsagd. Jag tänkte bosätta mig i båten som ligger bara ett stenkast ifrån där vi bor i Uppsala. Förhoppningsvis finns det mycket fina chanser till segling under sommaren. Jobbsöket får jag ta hand om via laptop, mobil och min sambo.Ha det.Glen
Bäste läsare... Igår gjorde jag av med en rasande mängd kaffe och mjölk. Jag skulle så gärna vilja få till det som killen i [url=http://brandautopsy.typepad.com/brandautopsy/2006/04/the_art_of_espr.html]filmen[/url]. Ha d Glen...
Tjenare. Vilken dag! Min kompis Johnny kom på besök och accepterade erbjudandet om en mocka (se nedan) och jag fick för första gången till lite "latteart" i min kopp. Jag är medveten om att den inte är världens snyggaste, men för första gången!!!...
Ett måste för alla livsnjutare, även om den handlar mest om kaffe! Kolla in Barista Dans blogg där han skriver om espresso, latteart och annat. [url=http://www.stenqvist.kreativiteket.se/blogg/]Läs mer här...[/url] Ha d. Glen ...
Tjenare alla glada. Satt och surfade på [url=http://www.riktigtkaffe.se]riktigtkaffe.se[/url] och såg att de ska anordna ett kaffeseminarium i Göteborg. Kul ide av Cheffalo tycker jag. Hoppas det går att fixa till i Stockholm också. Det är någ...
Det är så gott! Trodde aldrig att kaffe med choklad kunde bli så här gott, men med en schysst espresso som bas kan det uppenbarligen inte bli fel. 6 cl (65-70 grader) Drickchoklad - Lite starkare blandad enligt min smak, ej kokad... 6 cl espress...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | |||
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | |||
22 | 23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|